Kwintijn homepage
 

Amsterdam bruist van de energie. Als hoofdstad van Nederland is er altijd wel iets te beleven. In het centrum vindt u de dagelijkse drukte die u van een grote stad mag verwachten, maar ook Oud-West heeft veel te bieden.

Bruisend van het leven, maar tegelijkertijd ook heel vertrouwd. Oud-West voelt aan als de knusse woonkamer van Amsterdam. In Oud-West vindt u gezellige straten met, verscholen achter de gevels, een diversiteit aan mogelijkheden. Midden in deze gezellige wijk en om de hoek van uw nieuwe appartement bevinden zich de Kinkerstraat en de Bilderdijkstraat, de leukste winkelstraten van Oud-West met een verscheidenheid aan winkels. Wilt u dagelijks verse boodschappen in huis halen? De Ten Katemarkt ligt op loopafstand van Kwintijn, met van maandag tot zaterdag kraampjes met verse etenswaren.

Het is een plezier om hier boodschappen te doen! Gezellig borrelen op het terras of smaakvol eten in een restaurant. Ook hiervoor hoeft u Oud-West niet te verlaten. In de buurt van Kwintijn is volop keuze! Trendy, chique, traditioneel, alle soorten horeca vindt u om de hoek. Voor een moment van rust en ontspanning gaat u met de (klein)kinderen naar de stadsboerderij Zimmerhoeve of lekker naar het Vondelpark. En dat allemaal op nog geen vijf minuten fietsen.


Klik op de locatiekaart voor een vergroting