Kwintijn homepage
 

Aan de Bilderdijkkade, Kwakersstraat en Tollensstraat verrijst de 2e fase van het project Kwintijn. Een fantastische plek waar wonen, werken en genieten ťcht samengaan. Naast de appartementen die hier worden gerealiseerd, komt er ook een ondergrondse parkeergarage.

 

De buitenkant van Kwintijn oogt robuust en stoer en verwijst duidelijk naar het verleden van deze locatie. Het is een knipoog naar de industriŽle bebouwing van het Hallengebied met een eigentijdse uitstraling. Architectenbureau Faro heeft door gebruik te maken van verschillende metselverbanden, geveldragers en een natuurstenen spekband, gezorgd voor een afwisselend en toch rustig ontwerp. Op het dak van de ondergrondse parkeergarage wordt een sfeervolle binnentuin gerealiseerd voor bewoners.

In de 2-laagse parkeergarage heeft u de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen. Een groot deel van de andere parkeerplaatsen in de garage worden eigendom van de Gemeente Amsterdam, die beschikbaar worden gesteld aan vergunninghouders uit de omgeving in het kader van het Blik van de Straat beleid. Het is niet mogelijk voor bewoners van Kwintijn om een parkeervergunning te krijgen.